Vedligeholdelse

Det er svært at forestille sig et hjem uden gulve - og det vil i praksis være umuligt ingen gulve at have. Ofte er gulvene ikke dem, der har vores største opmærksomhed. Vi går bare på dem, men rent faktisk går vi rigtig meget på dem.

Derfor har dine gulve og deres belægning fortjent, at du vedligeholder dem på bedste vis. Og det er vigtigt, at du vælger et gulv af god kvalitet, når du skal anskaffe dig og din familie nyt gulv. Lige så vigtigt er det, at man vælger det rigtige materiale til de forskellige rum. For eksempel vil de færreste mene, at det er særligt praktisk med et gulvtæppe i køkkenet.


Vedligehold dit tæppe

I dag vælger at lægge gulvtæpper, om ikke i alle boligens rum, så i nogle. Eller mindre tæpper oven på væg-til-væg-tæpper eller på trægulve. Og mange vælger også at udskifte de gamle gulvtæpper med nye. Gulvtæpper er meget populære og fås i stort set alle farver, ensfarvede og mønstrede. Fremstillet af ren uld, rent syntetisk materiale eller en blanding af disse.

Hvis man sørger for at pleje og rense sit gulvtæppe ordentligt, kan det holde til mange års fodtrin. Et nyt gulvtæppe kan være noget af en udskrivning, men ofte kan de heldigvis også repareres. Gulvtæpper er egnede i gang, stue og soveværelser. Klik herunder og få gode råd om vedligeholdelse af dine gulve ...

bubble